Ontbijt / diner / nagerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Havermoutse pap met honing en fruit
- Ingrediënten:
- citroensap, havermout, honing, melk, noten, slagroom en suiker
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- fruit / gebak, koek, taart, pudding
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | acaciahoning, alcohol, appel, arak, blanke amandelen, bloem, boter, cacao, ciderazijn, citroen, citroenschil, citroenverbena, dadel, ei, fijne kristalsuiker, filodeeg, fruit, gedroogde vijgen, gekonfijte citrusschil, kaneel, noten, slagroom, water, yoghurt |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Ontbijt / diner / nagerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / nagerecht uit Koude keuken:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:
Recept uit Spis:
Recept van De Hippe Vegetarier: