Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Aspergemousse met garnalensaus
- Ingrediënten:
- asperge, bieslook, gelatine, bloem, boter, cayennepeper, citroensap, dille, droge witte vermout, ei, garnaal, magere kwark, slagroom en tomatenpuree
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | asperge, banyulsazijn, bieslook, boter, chilipeper, citroen, dille, dragon, droge witte vermout, ei, fingerling-aardappelen, garam masala, garnaal, gelatine, geleisuiker speciaal, kerstomaat, kikkererwten, knoflook, kokosmelk, komijnpoeder, komijnzaad, koriander, room, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit JGV - A Life in 12 Recipes:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: