16 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelarachideolieblanke azijnbruine basterdsuikercajunkruideneiemping belindjoegroene koolketjap benteng maniskipfiletknoflooklimoensapoliepepersojasausuiwaterzoete indonesische sojasauszout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gebakken vis met pindasaus - ikan boemboe katjang

Ingrediënten:
arachideolie, asemvocht, citroensap, dikke kokosmelk, kabeljauwfilet, ketjap benteng asin, ketjap benteng manis, limoensap, pindakaas, rode spaanse peper, verse koriander, verse peterselie, zeevisfilet, zoete indonesische sojasaus, zout, zoute indonesische sojasaus en gemalen zwarte peper

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vis
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Bijgerecht uit Liever lokaal:

Pindasaus

Ingrediënten:
chilipeper, citroensap, groentebouillon, ketjap asin, ketjap manis, ketoembar, koenjit, kokosmelk, pindakaas, santen en zeezout

Keuken:
Hollands
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Rundvleessaté

Ingrediënten:
anijspoeder, arachideolie, bruine suiker, citroengras, citroensap, gember, gemberwortel, honing, knoflook, kokosmelk, komijnpoeder, korianderpoeder, kurkuma, lichte sojasaus, pindakaas, runderbiefstuk, runderlende, sjalot, sojasaus, tabasco en water

Keuken:
Aziatisch / Zuid-Oostazië
Soort:
barbecue/grill / rundvlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Snack of tussendoortje / snack en tussendoortje uit 500 slowcooker recepten:

Kip met satésaus

Ingrediënten:
bataat, cajunkruiden, chilipoeder, citroensap, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, kipfilet, knoflook, kokosmelk, koriander, olie, peper, pindakaas, sojasaus, ui en water

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

Pinda vulkaan

Ingrediënten:
bladselderij, bruine suiker, champignons, citroengras, citroensap, gember, ei, gemalen koriander, gemberpoeder, ketchup, ketjap, kokosmelk, korianderzaad, laos, olijfolie, pindakaas, prei, rijst, sojasaus, uien en water

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kipsaté met babymais en amandelen

Ingrediënten:
amandelen, babymais, bataat, cajunkruiden, chilipoeder, citroensap, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, kipfilet, knoflook, kokosmelk, koriander, olie, peper, pindakaas, sojasaus, ui en water

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kipsaté met champignons

Ingrediënten:
bataat, cajunkruiden, champignons, champignonsoep uit blik, chilipoeder, citroensap, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, kipfilet, knoflook, kokosmelk, koriander, olie, peper, pindakaas, sojasaus, ui en water

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kipsaté met waterkastanjes en cashewnoten

Ingrediënten:
bataat, cajunkruiden, cashewnoten, chilipoeder, citroensap, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, kipfilet, knoflook, kokosmelk, koriander, olie, peper, pindakaas, sojasaus, ui, water en waterkastanjes

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kipsaté met paprika

Ingrediënten:
bataat, cajunkruiden, chilipoeder, citroensap, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, groene paprika, kipfilet, knoflook, kokosmelk, koriander, olie, peper, pindakaas, sojasaus, ui en water

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kipsaté met ananas en pijnboompitten

Ingrediënten:
ananas uit blik, bataat, cajunkruiden, chilipoeder, citroensap, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, kipfilet, knoflook, kokosmelk, koriander, olie, peper, pijnboompitten, pindakaas, sojasaus, ui en water

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Groentegerecht met ei en pindasaus - gado-gado

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, asempasta, blanke azijn, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, gele kool, goela djawa, groene kool, haricots verts, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, komkommer, kool, kroepoek oedang, limoensap, oelek, olie, pindakaas, slablad, sperziebonen, spitskool, taugé, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gado-gado variatie 3

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, asempasta, blanke azijn, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, goela djawa, groene kool, haricots verts, ijsbergsla, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, komkommer, kool, kroepoek oedang, limoensap, olie, omelet, pindakaas, sambal oelek, slablad, sperziebonen, spitskool, taugé, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gado-gado variatie 1

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, asempasta, blanke azijn, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, goela djawa, groene kool, haricots verts, ijsbergsla, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, kokos, komkommer, kool, kroepoek oedang, limoensap, oelek, olie, pinda, pindakaas, slablad, sperziebonen, spitskool, tahoe, taugé, tempeh, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch / soja
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gado-gado variatie 2

Ingrediënten:
aardappel, andijvie, arachideolie, asempasta, batavia, blanke azijn, bloemkool, broccoli, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, goela djawa, groene kool, haricots verts, ijsbergsla, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, knolselderij, komkommer, kool, kroepoek oedang, krulandijvie, limoensap, olie, pindakaas, pronkbonen, sambal oelek, sla, slablad, snijboon, sperziebonen, spinazie, spitskool, stoofsla, taugé, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / groente
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Trending: Pompoendonuts

Ingrediënten:
aardbeien, agavesiroop, appel, avocado, banaan, blauwe bessen, cacao nibs, chocolade, citroensap, donuts, edelgistvlokken, flespompoen, frambozen, fruit, kaneel, kokosmelk, koriander, oesterzwam, olijfolie, paddenstoelen, pesto, peterselie, pijnboompitten, pindakaas, pompoen, pompoenpitten, rode peper, sesamolie, sesamzaad, sesamzaadjes, siroop, slagroom, sojasaus, citroensap, kaneel, sesamolie, tomaten, verse basilicum, fruit, walnoten, water, zongedroogde tomaatjes, zongedroogde tomaten, zout, zout en 
zout en peper