4 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebotercitroengemalen kaneelgemalen komijnijsblokjesingemaakte chilipeperkerstomaatlamsboutlamsfiletlamsgehaktlamsschoudermager lamsvleesmager rundvleesmilde rode chilipepermild paprikapoederpeperplantaardige olieplatbrooduiyoghurtzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:

Içli köfte

Ingrediënten:
bladpeterselie, fijne bulgur, ijsblokjes, kaneel, lamsbout, lamsschouder, mager lamsvlees, mild paprikapoeder, olijfolie, pijnboompitten, piment, pistachenoten, plantaardige olie, platbrood, rode ui, scherp paprikapoeder, specerijenmix voor lamsvlees en ui

Keuken:
Turks
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:

Kibbeh nayyeh

Ingrediënten:
bosui, citroen, extra vergine olijfolie, fijne bulgur, ingemaakte chilipeper, kaneel, kerstomaat, lamsfilet, milde rode chilipeper, peper, pijnpitten, pimentbessen, platbrood, radijs, verse dragon, verse koriander, verse munt, water, witlof en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
vlees / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Kibbee balletjes

Ingrediënten:
boter, fijne bulgur, gemalen kaneel, gemalen komijn, gemalen piment, ijswater, lamsgehakt, mager lamsvlees, mager rundvlees, olijfolie, pijnboompitten, plantaardige olie, tahinisaus, ui, versgemalen zwarte peper, yoghurt en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans / Libanees / Syrisch
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / frituur
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Gebakken kibbee met pijnboompitvulling - kibbee saneeyeh

Ingrediënten:
boter, fijne bulgur, gemalen kaneel, gemalen komijn, gemalen piment, ijswater, lamsgehakt, mager lamsvlees, mager rundvlees, olijfolie, pijnboompitten, ui, versgemalen zwarte peper, yoghurt en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans / Libanees / Syrisch
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill