Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Runderfilet met rode wijn, ansjovis, knoflook en tijm
- Ingrediënten:
- ansjovis, boter, cognac, extra vierge-olijfolie, fijne kristalsuiker, knoflook, rode wijn, runderfilet, sjalot en tijm
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis, bladerdeeg, bloemige aardappel, citroensap, cognac, fijne kristalsuiker, groente, kalfsfond, kalfsjus, knoflook, kristalsuiker, kruidnagel, rundergehakt, rundvlees, selderij, sjalot, tomatenpuree, tuinkruiden, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More: