Recept uit De Dikke van Dam:
Hollandse rendang
- Ingrediënten:
- bruine suiker, chilipeper, citroen, gemberpoeder, knoflook, kokosmelk, komijn, korianderzaad, kruidnagel, piri-piri, rund, sereh en sjalot
- Soort:
- stoofgerecht
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, amandel, anijspoeder, citroengras, gember, knoflook, komijn, korianderzaad, kurkuma, laos, limoen, nam pla, olie, rund, runderlende, rundvlees, sjalot, sojasaus, thaise vissaus, vlees, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Het Bali kookboek:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thailand, een culinaire reis:
Lunch / snack of tussendoortje / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Maleisie:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: