Diner / nagerecht uit Turks kookboek:
Zerde - Rijstpudding met saffraan
- Ingrediënten:
- amandelen, boter, kaneel, pistachenoten, rijst, rozenwater, saffraan, suiker en water
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- pudding / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | appelmoes, aubergine, avocado, azijn, bamboe, basmatirijst, bessen, bloemkool, boter, chocolademelk, citroen, citroensap, curry, dille, foelie, kruidnagel, peper, specerijen, spinazie, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: