Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Gesmoorde kool
- Ingrediënten:
- boter, citroenzest, gladde peterselie, karwijzaad, nootmuskaat, peper, sjalot, spekblokjes, suiker, witte kool, witte wijnazijn en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | anijs, appelazijn, augurk, brood, deeg, dragon, fruit, groente, jam, kaneel, knoflook, komkommer, kool, mayonaise, nootmuskaat, olie, peper, sjalot, ui, wortel, zachte kaas, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: