3 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arbequina olijfoliebasilicumbleekselderijboterbotersauscocktailgarnalencourt-bouillondroge sherryfijne kristalsuikerinktvisinktkerstomaatknoflookkreeftlimoenmaïzenamiepomodorirode chilipeperrozemarijnsaliesojasausspaghettitabascozout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Kreeft met pasta, salieboter en limoen

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, basilicum, bleekselderij, boter, botersaus, court-bouillon, groene asperge, kerstomaat, knoflook, kreeft, limoen, rozemarijn, salie, spaghetti, suiker, tijm, ui en wortel

Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Mie met cocktailgarnalen en bosui

Ingrediënten:
bosui, cocktailgarnalen, djahé, droge sherry, groene asperge, knoflook, kruidenbouillontablet, maïzena, mie, sojasaus, suiker, tabasco, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Inktvispasta met garnalensalade

Ingrediënten:
bosui, fijne kristalsuiker, garnalen, groene asperge, inktvisinkt, olijfolie extra vergine, pomodori, rode chilipeper, verse bieslook, versgemalen zwarte peper, witte wijnazijn, zout en zwarte tagliatelle

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill / pasta/noodles / feestdagen