Diner / voorgerecht uit De gezonde Joodse keuken:
Haringsalade met appel
- Ingrediënten:
- appel, appelazijn, bruine suiker, citroensap, ei, matzemeel, ui, witte peper, zoute haring en zuurzoete haring
- Keuken:
- Joods
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, appelazijn, augurk, azijn, basilicum, bieslook, bokking, bruine suiker, cayennepeper, citroen, citroenmelisse, citroensap, dille, dragon, ei, mayonaise, mosterd, olie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode biet, witte wijn, zout, zoute haring |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De gezonde Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / bij de koffie uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: