Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Albóndigas van klipvis
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bladpeterselie, bloem, ei, frituurolie, klipvis, knoflook, laurier en witte peper
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, achterham, boter, cayennepeper, citroensap, ei, gedroogd broodkruim, knoflook, knoflookmayonaise, laurier, margarine, melk, nieuwe aardappels, paneermeel, peper, peterselie, sambal, slagroom, ui, witte basterdsuiker |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Joodse keuken:
Lunch / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman: