Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Çig borek - Halvemaanvormige deeghapjes met rundvlees en chilipeper
- Ingrediënten:
- bloem, chilivlokken, citroensap, ei, ijsblokjes, plantaardige olie, rundergehakt, ui en yoghurt
- Keuken:
- Turks / Argentijns
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bladpeterselie, gist, griekse yoghurt, groene spaanse peper, harissa, ijsbergsla, knoflook, knoflooksaus, olijfolie, peper, rode paprika, rucola, sla, suiker, tomatenpuree, ui, vlees, zonnebloemolie, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Miss Fromage:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: