Yoghurtsoep met noedels en gehaktballetjes - tutmaç corbasi
Een recept van J. Goldstein.
U vindt dit recept op pagina 112 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .
- Keuken:
- Mediterraans / Turks
- Gang:
- lunch / voorgerecht
- Soort:
- vlees / soep/bouillon
Ingrediënten
- bloem
- boter
- cayennepeper
- eierdooier
- eiernoedels
- gedroogde munt
- knoflook
- lamsbouillon
- lamsvlees
- olijfolie
- paprikapoeder
- peper
- rundvlees
- ui
- water
- yoghurt
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.