10 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basmatirijstboterbruine basterdsuikercayennepepercitroencourgettecouscousdunne kokosmelkgedroogde korianderkaneelkikkererwtenkippenborstknoflookkomijnkorianderlaosolijfolierode paprikauiwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

De lekkerste kipbiryani - basisrecept

Ingrediënten:
amandelen, basmatirijst, boter, citroensap, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, melk, olie, rozijnen, saffraandraadjes, specerijen, ui, water, yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / rijst / gevogelte
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Gekruid lamsvlees met abrikozen en bonenrijst

Ingrediënten:
abrikozen, basmatirijst, boter, cayennepeper, chana dhal, citroensap, fenegriek, gemalen komijn, gemalen koriander, kaneelpijpje, kippenbouillon, knoflook, kurkuma, lamsboutfilet, ui, gember, verse koriander, versgemalen zwarte peper, yoghurt, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / rijst
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Fajita´s met kip

Ingrediënten:
avocado, cayennepeper, citroensap, gemalen komijn, groene spaanse peper, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, kurkuma, langkorrelrijst, lente-ui, limoensap, olijfolie, passata, rode paprika, sjalot, tarwetortilla, tomaat, tomatensap, ui, verse koriander, verse peterselie, wilde rijst, zonnebloemolie en zure room

Keuken:
Mexicaans
Soort:
tortilla / gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gekruide groenten met garnalen - sajoer kari daging oedang

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, djahé, djinten, dunne kokosmelk, gemberwortelpoeder, goela djawa, ketoembar, kippenbouillon, koenjit, komijnpoeder, koriander, kurkuma, laos, noorse garnalen, peultjes, prei, sambal trassi, verse garnalen, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
groente / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht uit Indonesie:

Gekruide groenten met kip - sajoer kari daging ajam

Ingrediënten:
aardappel, asemvocht, bruine basterdsuiker, citroensap, djahé, djinten, dunne kokosmelk, gemberwortelpoeder, goela djawa, groene kool, ketjap benteng manis, ketoembar, kippenbouillon, kippenvlees, koenjit, komijnpoeder, koriander, kurkuma, laos, sambal oelek, savooiekool, witte kool, wortel en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
groente
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Indiaase linzensoep

Ingrediënten:
bulghur, cayennepeper, citroensap, extra vergine olijfolie, gedroogde chilipeper, kippenbouillon, komijn, kurkuma, peper, rode linzen, runderbouillon, ui, water en zout

Keuken:
Indiaas / Sefardisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / rijst
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Gesmoorde kip met amandelen en kikkererwten

Ingrediënten:
citroensap, couscous, geblancheerde amandelen, gedroogde kikkererwten, gemberpoeder, kaneel, kip, kippenbouillon, knoflook, komijn, koudgeperste olijfolie, krenten, kurkuma, ui, versgemalen zwarte peper, volkorenmeel en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gevogelte / couscous