264 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebruine basterdsuikercitroensapeiketjap benteng manisketjap manisknoflookkomkommerlaoslimoensapoliepeperpindakaassambalsantensperziebonentomaattrassiuiwaterzoete indonesische sojasauszonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gekruid gerecht met eieren - sambal goreng telor

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, dunne kokosmelk, ei, goela djawa, knoflook, laos, sambal oelek, sambal trassi, tomaat, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht uit Indonesie:

Gekruid gerecht met sperziebonen - sambal goreng boontjes

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroengras, daoen salam, dunne kokosmelk, goela djawa, knoflook, laos, sambal oelek, sambal trassi, sereh, sperziebonen, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / groente / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht uit Indonesie:

Gekruid gerecht met taugé - sambal goreng taugé

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, daoen salam, dikke kokosmelk, dunne kokosmelk, goela djawa, knoflook, sambal oelek, sambal trassi, taugé en ui

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / groente / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gekruid gerecht met rundvlees - sambal goreng daging sapie

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, daoen salam, dikke kokosmelk, djeroek poeroet, dunne kokosmelk, goela djawa, knoflook, laos, mager rundvlees, runderlappen, sambal oelek, tomaat, ui, verse koriander en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gekruid gerecht met kippenlevers - sambal goreng atie ajam

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroengras, citroensap, dunne kokosmelk, goela djawa, groentebouillon, kippenbouillon, kippenlever, knoflook, laos, melk, sambal oelek, sereh, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
gevogelte / orgaanvlees
Haal meer recepten op...