Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Kabeljauw à la Hollandaise (1873)
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, kabeljauw, kappertjessaus, melk, oestersaus, water en zout
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Wat Aten Zij?: