Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Marinade voor loempiavulling
- Ingrediënten:
- aardappelmeel, lichte sojasaus, medium dry sherry, sesamolie, shaoxingwijn, suiker, water, witte peper en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- marinade
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroensap, donkere sojasaus, ei, gember, groente, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, maïsolie, medium dry sherry, olie, olijfolie, peper, sesamolie, sojaolie, tomatenpuree, ui, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / nagerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / nagerecht uit Koude keuken:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / nagerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Bijgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit De Shanghai-keuken: