Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Italie:
Carpaccio
- Ingrediënten:
- biefstuk, citroensap, dijonmosterd, eierdooier, kappertjes, olijfolie, peper, slagroom, tabasco en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- carpaccio/tartaar / rundvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | biefstuk, bloem, boter, cannellinibonen, citroen, fruit, gedroogde witte bonen, gehakt, knoflook, komkommer, koriander, lamsvlees, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rundvlees, suiker, ui, vlees, water, wijnazijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Italie:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: