Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Abbachio alla Romana - Lam op romijnse wijze
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, bouillon, lamsbout met bot, peper, rozemarijn, witte wijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, boter, bouillon, droge witte wijn, knoflook, kruiden, lamsschouder, lamsvlees, laurier, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, salie, tijm, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Recept van Okoko recepten: