Makreelkebab, walnoten en chilipeper
★
★
★
★
★
Een recept van Samuel Clark en Samantha Clark.
U vindt dit recept op pagina 191 in Morito .
- Keuken:
- Turks
- Gang:
- borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
- Soort:
- brood en broodgerecht / vis
Ingrediënten
- boter
- citroensap
- extra vergine olijfolie
- griekse yoghurt
- ingelegde chilipeper
- karwijzaad
- knoflook
- makreelfilet
- melk
- pitabroodje
- platbrood
- rode chilipeper
- tahin
- verse bladpeterselie
- verse munt
- walnoten
- water
- witte kool
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.