Zeebaarsceviche, bittersinaasappel en komijn

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 164 in Morito .

Keuken:
Mediterraans / Zuid Amerikaans
Gang:
voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Pangasiusfilet met kerrie en bosui

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Groene groentesalade

Serveersuggestie Groene groentesalade

Knapperige Indiase mosselsalade

Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken

Sint-Jakobsmosselen met spinazie oshitashi

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud