Zeebaarsceviche, bittersinaasappel en komijn
★
★
★
★
★
Een recept van Samuel Clark en Samantha Clark.
U vindt dit recept op pagina 164 in Morito .
- Keuken:
- Mediterraans / Zuid Amerikaans
- Gang:
- voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
- Soort:
- vis
Ingrediënten
- bosui
- citroen
- extra vergine olijfolie
- garnalen
- komijnzaad
- moscatelazijn
- oregano
- sap van bergamotcitroen
- sap van bittersinaasappels
- sinaasappel
- sint-jakobsschelpen
- suiker
- wittewijnazijn
- zeebaarsfilet
- zoete wittewijnazijn
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.