Soep van Beaujolais met rood fruit en geslagen room
★
★
★
★
★
Een recept van Sieberen Meerema en O.L. De Vos.
U vindt dit recept op pagina 152 in Harmonie Op Je Bord .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- nagerecht
Ingrediënten
- aalbessen
- aardbeien
- basilicum
- beaujolais
- bosbessen
- frambozenpuree
- gelatine
- kaneel
- kruidnagel
- limoensap
- limoenschil
- munt
- room
- sinaasappelsap
- sinaasappelschil
- suiker
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.