Terug naar Fon Zwart.

Recepten van Fon Zwart

Overzicht van de recepten

Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Sabayon

Ingrediënten:
eau de vie framboise, eidooier, suiker en zoete witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Tongfilets met savooiekool

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, peper, savooiekool, slagroom, tongfilet, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vis
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Coq au Vin - Kip in wijnsaus

Ingrediënten:
beaujolais, bloem, boter, bouquet garni, champignons, cognac, kip, knoflook, mager gerookt spek, peper, reuzel, sjalot, tomatenpuree en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Béarnaisesaus

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, dragon, dragonazijn, eidooier, kervel, laurier, peperkorrels, sjalot, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Vleesbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, foelie, laurier, peper, peperkorrels, peterselie, runderschenkel, tijm, ui, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Tijmsaus

Ingrediënten:
citroensap, crème fraîche, peper, sjalot, slagroom, tijm, visbouillon en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Soupe de moules - Mosselsoep

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, lamsoren, mosselen, peper, peterselie, prei, saffraan, sjalot, slagroom, tijmsaus, tomaat, visbouillon, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Diner / nagerecht uit De chef-kok is een vrouw:

IJs met vers fruit

Ingrediënten:
aardbeien, basterdsuiker, bosbessen, bramen, citroensap, cointreau, frambozen, slagroom en vanilleijs

Keuken:
Internationaal
Soort:
fruit / ijs
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Paddestoelenragout

Ingrediënten:
bloem, boter, cantharellen, eekhoorntjesbrood, eidooier, grotchampignons, kalfsbouillon, ontbijtspek, peper, peterselie, room, tijm, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
paddenstoelen
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Salade Niçoise

Ingrediënten:
aardappel, ansjovis, ei, gerookte makreelfilet, haricots verts, olie, peper, sardines, sla, tomaat, ui, wijnazijn, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
salade
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Demi-glacesaus

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, kalfsbouillon, maïsolie, prei, selderij, tomatenpuree, wortel en zonnebloemolie

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Groenteterrine

Ingrediënten:
citroensap, grotchampignons, komkommer, olie, peper, sherryazijn, slagroom, spinazie, tomaat, vleesgelei, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
groente
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Paddestoelensaus

Ingrediënten:
bouquet garni, cantharellen, eekhoorntjesbrood, grotchampignons, kippenbouillonblokje, kwartelkarkas, morielje, prei, room en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Bieslooksaus

Ingrediënten:
bieslook, boter, crème fraîche, kippenbouillon, peper, slagroom, ui, waterkers en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus