Coquelet au vinaigre de pétales de roses et de sureau - Gebraden jonge haan met rozen- en vlierbloesemazijn
★
★
★
★
★
Een recept van Fon Zwart.
U vindt dit recept op pagina 49 in De chef-kok is een vrouw .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- gevogelte
Ingrediënten
- boter
- crème fraîche
- jonge haan
- peper
- rozenblaadjes
- rozen- en vlierbloesemazijn
- slagroom
- zout
- zure room
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.