Gevulde karbonade met piment en tijm

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 209 in Keukenlab .

Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
varkensvlees
Bereidingstijd:
50 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Jachtschotel van kapucijners met geglaceerd spek

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Marinade China (Marinade voor varkensvlees)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

8 manieren om slagroom op smaak te brengen

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Kippenborstfilet met gember

Een recept uit Schonherr - Koude keuken