Terug naar Daniela Garavini.

Recepten van Daniela Garavini

Overzicht van de recepten

Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:

Varkensrisotto

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, laurier, peper, rijst, salamiworstjes, ui, varkensbotten, varkensvlees, wortel en zout

Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Recept uit Varkensvlees:

Ribbetjessaus met worst

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, champignons, kippenbouillon, knoflook, peper, spek, tomaat, tomatenpuree, varkensribbetjes, verse varkensworst, witte wijn, wortel en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:

Stukjes varkenslende met doperwten

Ingrediënten:
bloem, boter, culatello, doperwten, knoflook, koolbladeren, olie, oregano, peper, rozemarijn, salie, tomaat, ui, varkenslende, witte wijn en zout

Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:

Varkensschenkel

Ingrediënten:
boter, knoflook, peper, rozemarijn, tijm, varkensschenkel, vleesbouillon, witte wijn en zout

Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:

Varkenskoteletten met appel

Ingrediënten:
calvados, citroensap, demi-glacesaus, geklaarde boter, goudreinet, laurier, mosterd, slagroom, spinazie en varkenskotelet

Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:

Groentesoep met varkensvlees

Ingrediënten:
broccoli, groene kool, spaanse peper, spek, varkenskop, varkenspootjes, varkensribbetjes, verse varkensworst, witlof, witte wijn en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Recept uit Varkensvlees:

Varkensfond

Ingrediënten:
boter, halfzoete witte wijn, laurier, olijfolie, prei, runderbouillon, tijm, varkensbotten, varkenszwoerd en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Recept uit Varkensvlees:

Gestoofde kool

Ingrediënten:
bospaddenstoelen, groene kool, olijfolie, pijnboompitten, prei, rozijnen, sjalot, venkel en zwarte olijven

Soort:
groente
Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:

Levertjes van mijn vader

Ingrediënten:
laurier, olijfolie, peper, rode ui, tomaat, varkenslever, varkensnet, wild venkelzaad, witte wijn en zout

Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:

Zoetzure varkensribbetjes

Ingrediënten:
balsamicoazijn, gemberpoeder, kardemompoeder, olijfolie, rode wijnazijn, steranijspoeder, tijmhoning, varkensbouillon, varkensribbetjes, zout en zwarte peper

Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:

Terrine van varkenskop

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, dragon, eekhoorntjesbrood, grof zeezout, kervel, laurier, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, ui, varkenskop, water, wortel en zout

Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:

Varkenszwoerd op Picchi's wijze

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, bleekselderijhart, knoflook, laurier, olie, peper, rozemarijn, salie, spaanse peper, tomaat, ui, varkenszwoerd, water, wortel en zout

Soort:
bouillon
Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:

Varkensbout met truffels

Ingrediënten:
cognac, ganzenleverpaté, gekookte ham, gerookte varkensbout, kalfsleverpaté, peper, pistachenoten, zout en zwarte truffel

Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Recept uit Varkensvlees:

Rodewijnsaus

Ingrediënten:
bouillonblokjes, citroensap, karamel, maïzena, port, rode wijn, rode wijnazijn, sjalot, tijm, ui, vleesbouillon en zout

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:

Soep van gekke kool

Ingrediënten:
bleekselderij, brood, kool, parmezaanse kaas, peper, prei, rijst, ui, varkensbotten, varkensgehakt, wortel en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Bijgerecht uit Varkensvlees:

Uienpuree

Ingrediënten:
aardappel, acaciahoning, boter, peper, pijnboompitten, runderbouillon, ui en zout

Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:

Varkenspootje met truffel

Ingrediënten:
brandewijn, bruine fond, champignons, ei, groentebouillon, kalkoenoesters, kippenlever, knoflook, konijnenlever, nootmuskaat, peper, peterselie, port, varkensnet, varkenspootjes, zout en zwarte truffel

Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Recept uit Varkensvlees:

Courgettesaus

Ingrediënten:
aardappel, courgette, fijn zeezout, knoflook, olijfolie, plantaardige olie, water en wilde venkel

Soort:
warme sauzen
Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:

Pakketjes varkenslever

Ingrediënten:
peper, peterselie, rozemarijn, salie, ui, varkenslever, varkensnet, varkensvet, witte wijn en zout

Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:

Varkensfilet met zwarte kool

Ingrediënten:
bruine fond, cavolo nero, olijfolie, peper, varkensfilet, verse worst, vleesbouillon, wilde venkel, wild venkelzaad, witte ui, witte wijn en zout

Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:

`Varkenspootje in een farce

Ingrediënten:
bieslook, brandewijn, eekhoorntjesbrood, ei, ganzenleverpastei, kalfsfond, kervel, melk, olijfolie, peper, peterselie, port, sjalot, soepkruiden, varkenslende, varkensnet, varkenspootje, witbrood, witte wijn, zout en zout spek

Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:

Worst van varkenszwoerd met gestoofde kool

Ingrediënten:
bonenkruid, citroenschil, eendenlever, framboos, gedroogde tomaten, kool, knoflook, kruidenfarce, peper, rode wijnazijn, sjalot, tijm, varkensfond, varkensschouder, varkenszwoerd, witte wijn en zout

Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Recept uit Varkensvlees:

Steursaus

Ingrediënten:
boter, gerookte steur, kalfsfond, olijfolie, rode wijnazijn en steur

Soort:
saus/dressing/jus / bouillon
Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:

Salade van varkensoortjes

Ingrediënten:
andijvie, balsamicoazijn, bieslook, boter, dille, ganzenvet, grof zeezout, kervel, knoflook, laurier, olijfolie, peper, pepermunt, peterselie, rode kool, tijm, varkensoren en veldsla

Soort:
salade
Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Recept uit Varkensvlees:

Zoete saus

Ingrediënten:
acaciahoning, azijn, bruine kalfsfond, sinaasappelsap en suiker

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Recept uit Varkensvlees:

Paprikasaus

Ingrediënten:
balsamicoazijn, gele paprika, glucose, maïzena, prei, rode paprika, suiker, ui en wortel

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:

Gerookt varkensvlees op Triëstijnse wijze

Ingrediënten:
buikspek, cotechino, droge gerookte worstjes uit triest, gezouten spek, kummel, mosterd, ontbijtspek, peper, rammenas, varkensnek, varkensribben, varkensschouder, verse worst, vlees, würstel, zout en zuurkool

Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:

Varkensfilet met polenta en kool

Ingrediënten:
boter, eidooier, koolbladeren, majoraan, mostarda di cremona, olijfolie, parmezaanse kaas, polenta, varkensfilet, varkensvet en witte wijn

Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:

Rijst met varkenslong

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, kaneel, kruiden, parmezaanse kaas, peper, rijst, tomatenpuree, ui, varkenslong, vet spek, water, witte wijn en zout

Soort:
bouillon
Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:

Andijviesoep met varkensribbetjes

Ingrediënten:
andijvie, bouillon, italiaanse verse worstjes, knoflook, olijfolie, schapenkaas, tomaten, varkensribbetjes, zout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:

Varkenszwoerd met ribbetjes en pootjes

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, laurier, peper, rode wijn, rozemarijn, salie, saluggiaboontjes, soepkruiden, ui, varkenspootje, varkensribbetjes, varkenszwoerd, wortel en zout

Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Recept uit Varkensvlees:

Kruidenfarce

Ingrediënten:
knoflook, pepermunt, peterselie, pijnboompitten, rozemarijn, sjalot, spek en witbrood

Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Recept uit Varkensvlees:

Varkensfond

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, grof zeezout, honing, knoflook, olijfolie, peper, rode wijnazijn, sjalot, soepkruiden, tomaat, varkensbotten, vernaccia-azijn, water en wortel

Soort:
soep/bouillon