Chiang mai-kerrie - gaeng hang lay
★
★
★
★
★
Een recept van P. Poladitmontri en J. Lew.
U vindt dit recept op pagina 135 in Thailand, een culinaire reis .
- Keuken:
- Thais
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- curry / vlees
Ingrediënten
- citroengras
- gapi
- garnalenpasta
- gele bonensaus
- gember
- groene chilipeper
- kerriepoeder
- knoflook
- kokosmelk
- kratiem
- ma-kaam piag
- nam taan peep
- palmsuiker
- prik chee fa haeng
- rundvlees
- ta krai
- tamarindesap
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.