Provencaals gekruide runderentrecote

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 63 in Carpaccio! .

Gang:
voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht
Soort:
carpaccio/tartaar

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Spekjesdressing, bij friseesalade met geitenkaas en druiven

delicious. magazine - 2013-08

Salade tiède de noix de coquilles Saint-Jacques et de foie de canard - Lauwwarme salade van Sint-Jacobsschelpen en eendenlever

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Friseesalade met gepocheerd ei, spekjes, croutons

delicious. magazine - 2009-07

Friseesalade met geitenkaas, druiven en spekjesdressing

delicious. magazine - 2013-08