Terug naar Karin van Munster.

Recepten van Karin van Munster

Overzicht van de recepten

Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:

Frittata met broccoli en blauwe kaas

Ingrediënten:
boter, broccoli, ei, gorgonzola, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peterselie, roquefort en stilton

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:

Pasta e fagioli - Bonensoep met pasta

Ingrediënten:
bleekselderij, gedroogde bruine bonen, macaroni, munt, ontbijtspek, parmezaanse kaas, rode wijn, rozemarijn, salie, spaanse peper, tomaten en winterwortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Diner uit Fratello & Sorella:

Ravioli

Ingrediënten:
ei, eidooier, grano duro meel, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, salie, snijbiet en walnoten

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:

Torta slata - Hartige taart

Ingrediënten:
bloem, eidooier, grano duro meel, huttenkase, knoflook, nootmuskaat, ontbijtspek, parmezaanse kaas, ricotta, spinazie en volkorenmeel

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche
Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Recept uit Fratello & Sorella:

Aqua e sale - Water en zout

Ingrediënten:
ansjovis, augurk, basilicum, droge volkorenkadetjes, kappertjes, komkommer, olijfolie, olijven, oregano, rode ui, tomaten en witte ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:

Cacciucco alla Livornese - Vissoep uit Livorno

Ingrediënten:
bladpeterselie, bruinbrood, garnalen, inktvis, jeneverbessen, kabeljauw, knoflook, laurier, mosselen, poon, rode ui, spaanse peper, tomaten, tomatenpuree, vis, visfond, vissenkop, wijnazijn, wijting, witvisgraten, zeebaars en zeeduivel

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon