Bittere groenten, artisjokken en sjaloten met maanzaad

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 80 in Turquoise .

Gang:
borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht
Soort:
boter en olie

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Risotto van tuinbonen, pecorino en artisjokharten

Een recept uit  - Nederland op z'n lekkerst

Rode-bonensalade met artisjokken

Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Tereyağli enginar - Artisjokken in boter

Een recept uit  - Turkse kookkunst

Tunesische aardappelsalade

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken