Romige gesmoorde paprika met pastirma
★
★
★
★
★
Een recept van G. Malouf en L. Malouf.
U vindt dit recept op pagina 91 in Turquoise .
- Gang:
- bijgerecht
Ingrediënten
- bladpeterselie
- boter
- citroenrasp
- groene puntpaprika
- knoflook
- korianderzaad
- pastirma
- rode ui
- slagroom
- trostomaat
- witte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.