Zwezerik met garnalen, cantharellen en oloroso

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 103 in Moro Londen .

Keuken:
Spaans
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gepocheerd ei met rodewijnsaus en cantharellen

Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Gemarineerde duiven

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Knapperige panceta, wilde paddenstoelen en fino

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Bruschetta met buffelmozzarella, groenten en Bayonneham

Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel