Gerookte eendenborst met appels, rozijnen, walnoten en witlof

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 109 in Moro Londen .

Keuken:
Spaans
Gang:
voorgerecht / lunchgerecht
Soort:
salade / gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Belgische salade met rode kool witloof, appel en berloumi

Een recept uit Sandra Bekkari en Beeld Ambassadeurs - Fast Food

Moules aux pommes et calvados | Mosselen met appel en calvados in een potje

Een recept uit Rachel Khoo - Mijn Franse keuken

Groene Energie

Een recept uit Amelia Wasiliev en Deirdre Rooney - Boerenkool

Jacobsschelpen met witlof en appels op soba- of eiernoedels met peterselie

Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels