Gepocheerde gevulde kalfsborst (met vulling 1 met brood) - farci bouilli
★
★
★
★
★
Een recept van L. de Medici en R. Olney.
U vindt dit recept op pagina 152 in Provence .
- Keuken:
- Mediterraans / Frans / Provençaals
- Gang:
- buffet / hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / kalfsvlees
Ingrediënten
- bouquet garni
- broodkruim
- ei
- gemalen piment
- grof zeezout
- grof zout
- kalfsborst
- kalfsvlees
- knoflook
- kruidnagel
- nootmuskaat
- pekelspek
- peper
- prosciutto
- rauwe ham
- rundermerg
- snijbiet
- spinazie
- ui
- verse dragon
- verse peterselie
- vetspek
- wortel
- zout
- zuring
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.