M. Sikkel, M. Klonhammer, G. Witteveen, M. Polak, Michiel Klonhammer en Gerhard Witteveen - Couscous de nieuwe keuken

Couscous de nieuwe keuken

Een boek van M. Sikkel, M. Klonhammer, G. Witteveen, M. Polak, Michiel Klonhammer en Gerhard Witteveen

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Couscous de nieuwe keuken, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Couscous, één van de belangrijkste gerechten uit Noord Afrika, verovert razendsnel de Nederlandse keuken. Want couscous is niet alleen gezond en lekker, het is ook nog eens verrassend makkelijk klaar te maken! In combinatie met amandelen, knoflook, verse koriander en zongerijpte tomaten staat er binnen vijf minuten een complete, vegetarische maaltijd op tafel. En wie couscous wil eten zoals het hoort, eet het op de traditionele manier met lamsvlees, kip of vis en zeven groenten. Couscous, de nieuwe keuken, is een prachtig vormgegeven boek met mooie foto’s en smakelijke recepten van veel snel en eenvoudig te bereiden gerechten en salades, maar ook van traditionele Noord-Afrikaanse couscousschotels. En wist u dat je met couscous ook heerlijke zoete gerechten kunt maken, zoals een dessert met amandelen en honing dat onder meer op Marokkaanse bruiloften wordt gegeten? U vindt in dit boek:
- Traditionele én eenvoudige snel-klaar-recepten;
- Het verhaal van de rijke geschiedenis van couscous;
- Veel vegetarische recepten. Manon Sikkel en Michiel Klønhammer zijn journalist/ publicist en enthousiaste kookfreaks. Ze begonnen hun culinaire carrière met een serie verhalen over exotisch koken in Het Parool.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken