José Reis de Matos

We hebben 5 boeken van José Reis de Matos waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van José Reis de Matos? Registreren is gratis!

Boeken van José Reis de Matos

Kijk voor meer boeken.

Recepten van José Reis de Matos

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Kalfsragout

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, citroen, eidooier, kalfsstoofvlees, knoflook, prei, slagroom, spek, ui, wortel en zilveruitjes

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit A propos bistro:

Runderconsommé

Ingrediënten:
bleekselderij, gehakt, knoflook, koriander, ossenstaart, peper, prei, tomaat, ui, vermicelli en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Ontbijt / brunch / lunch uit A propos bistro:

Zalmeitjes

Ingrediënten:
boerenbrood, crème fraîche, ei, koriander, limoen en zalmeitjes

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ei/omelet/frittata
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit A propos bistro:

Cannelés

Ingrediënten:
bloem, boter, eidooier, kristalsuiker, rum, vanille en volle melk

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Runderstoof met wortel

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, knoflook, olijfolie, rode wijn, schoudermuis, spek, tomatenpuree, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Sabodets in rode wijn

Ingrediënten:
aardappel, kalfsfond, kruidnagel, prei, rode wijn, sabodet, ui en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Duiven Lucien Cendret

Ingrediënten:
boerenbrood, boter, duiven, groene asperge, jeneverbes, olijfolie en sjalot

Keuken:
Frans
Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / nagerecht uit A propos bistro:

Appel en kaneelcompote

Ingrediënten:
calvados, droge cider, granny smith, kaneel en rietsuiker

Keuken:
Frans
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:

Kokkels met beurre blanc

Ingrediënten:
boter, kokkels, sjalot en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Haan in chambertin

Ingrediënten:
bloem, boter, bouquet garni, chambertin, cognac, haan, rode bourgogne, rookspek, suiker, witte champignons en zilveruitjes

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / nagerecht / basisrecept uit A propos bistro:

Crème anglaise

Ingrediënten:
eidooier, melk, suiker en vanillestokje

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Snack of tussendoortje / traktatie uit A propos bistro:

Quatre-quarts

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:

Foie gras en terrine mi-cuit

Ingrediënten:
foie gras, kruidkoek, quatre épices en witte port

Keuken:
Frans
Soort:
wild en gevogelte / paté/terrine
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Kalfshaas met wit van prei

Ingrediënten:
kalfshaas, olijfolie, prei, slagroom, venkelzaad en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Kip in het pannetje

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, cornichons, kip, knolselderij, kruidnagel, meiknol, prei, ui, wortel en zeezout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / nagerecht uit A propos bistro:

Vacherin met aardbeien

Ingrediënten:
aardbei, aardbeienijs, citroen, schuimpjes en slagroom

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Alle recepten van José Reis de Matos