José Reis de Matos

We hebben 5 boeken van José Reis de Matos waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van José Reis de Matos? Registreren is gratis!

Boeken van José Reis de Matos

Kijk voor meer boeken.

Recepten van José Reis de Matos

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Kip in het pannetje

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, cornichons, kip, knolselderij, kruidnagel, meiknol, prei, ui, wortel en zeezout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Gebraden kip 'chasseur'

Ingrediënten:
aardappel, bladpeterselie, bloem, boerenkip, bouquet garni, champignon, dragon, olijfolie, sjalot, tomaat en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Rundvlees à la ficelle

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, bouquet garni, entrecote, fleur de sel, knolselderij, meiknol, prei, raapjes, ui en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Konijn met rookspek

Ingrediënten:
doorregen rookspek, konijn, laurier, tijm, tomaat, ui en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Snoekbaars op knapperige groene kool

Ingrediënten:
dille, frituurolie, groene kool, olijfolie, prei, slagroom, snoekbaars, venkelzaad en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:

Tomaten in soorten

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, fleur de sel, gele pruimtomaten, munt, olijfolie, rode pruimtomaten, tomaten, vleestomaten en zwarte tomaten

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Runderwangen bourguignon

Ingrediënten:
bloem, bosui, bouquet garni, cognac, jeneverbes, kalfsfond, laurier, olie, rode wijn, runderwangen, spekreepjes en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit A propos bistro:

Saint-honorétaart

Ingrediënten:
banketbakkersroom, bladerdeeg, eiwit, soezenbeslag en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Snack of tussendoortje uit A propos bistro:

Kaneelkoekjes

Ingrediënten:
hazelnoten, kaneel en zandtaartdeeg

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:

Spliterwtensoep

Ingrediënten:
hambot, laurier, olijfolie, rookspek, sjalot, slagroom, spliterwten, tijm, witte port en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit A propos bistro:

Sinaasappeltuiles

Ingrediënten:
amandelpoeder, bloem, boter, kristalsuiker, sinaasappelsap, sinaasappelschil en taart

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Lunch / buffet / bijgerecht uit A propos bistro:

Linzensalade met verse kruiden

Ingrediënten:
amora, bieslook, bleekselderij, fleur de sel, koriander, kruidnagel, linzen, rookspek, sjalot, ui, walnotenolie en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Basisrecept uit A propos bistro:

Briseerdeeg

Ingrediënten:
bloem, boter, ei en slagroom

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Rundertartaar bistrot

Ingrediënten:
bieslook, eidooier, kappertjes, ketchup, mosterd, olijfolie, runderhaas, tabasco en ui

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Alle recepten van José Reis de Matos