José Reis de Matos

We hebben 5 boeken van José Reis de Matos waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van José Reis de Matos? Registreren is gratis!

Boeken van José Reis de Matos

Kijk voor meer boeken.

Recepten van José Reis de Matos

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Carpaccio van runderhaas

Ingrediënten:
bieslook, boter, cornas, fleur de sel, hazelnoot, kalfsfond, radijs en runderhaas

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / traktatie uit A propos bistro:

Opéragebak

Ingrediënten:
amandelpoeder, bloem, boter, chocolade, ei, eidooier, koffie-extract, melk, slagroom en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:

Tomatensoep

Ingrediënten:
aardappel, ketchup, komijn, olijfolie, sjalot, tomaat, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Taart met eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, casinobrood, eekhoorntjesbrood, gerookte eendenborst, knoflook, olijfolie, sjalot, slagroom, walnoten en zeezout

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild en gevogelte
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Basisrecept uit A propos bistro:

Bladerdeeg

Ingrediënten:
bloem, boter, poedersuiker en water

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Eenvoudige varkensgebraad

Ingrediënten:
bleekselderij, bospeen, bosui, boter, knoflook, laurier, meiknol, olijfolie, rozemarijn, sjalot, varkensfilet en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Snack of tussendoortje uit A propos bistro:

Cycloop

Ingrediënten:
jam, poedersuiker en zandtaartdeeg

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Quenelles van snoek

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, ei, gevogeltefond, nootmuskaat, slagroom en snoekfilet

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Lunch / buffet / bijgerecht uit A propos bistro:

Linzensalade met verse kruiden

Ingrediënten:
amora, bieslook, bleekselderij, fleur de sel, koriander, kruidnagel, linzen, rookspek, sjalot, ui, walnotenolie en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Picknick / diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:

Gevogeltegalantine

Ingrediënten:
bardeerspek, bouquet garni, bressekip, cognac, ei, gekookte ham, kalfsvlees, paprikapoeder, pistachenoten, prei, rookspek, room, sjalot, ui, varkensnek en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / gevogelte / paté/terrine
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit A propos bistro:

Prei met groentevinaigrette

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bieslook, bosui, bouquet garni, dijonmosterd, olijfolie, prei en tomaat

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Petit-salé met linzen

Ingrediënten:
bouquet garni, eendenvet, kruidnagel, laurier, linzen, morteau worst, prei, rookspek, spareribs, ui, varkensfilet, varkensschouder en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit A propos bistro:

Heldere groentesoep

Ingrediënten:
aardappel, meiknol, olijfolie, prei en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Longhaas

Ingrediënten:
boter, champignon, longhaas, olie, peterselie, sjalot en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Rundertartaar bistrot

Ingrediënten:
bieslook, eidooier, kappertjes, ketchup, mosterd, olijfolie, runderhaas, tabasco en ui

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Kwartel met foie gras

Ingrediënten:
armagnac, bieslook, blanke rozijnen, boter, foie gras en kwartel

Keuken:
Frans
Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Met lekkere dingen gevulde kalkoen

Ingrediënten:
armagnac, doorregen rookspek, kalfsvlees, kastanjes, knoflook, olijfolie, pistachenootjes, sjalotten, slagroom, spek, varkensnek en witte port

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Alle recepten van José Reis de Matos