José Reis de Matos

We hebben 5 boeken van José Reis de Matos waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van José Reis de Matos? Registreren is gratis!

Boeken van José Reis de Matos

Kijk voor meer boeken.

Recepten van José Reis de Matos

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Met lekkere dingen gevulde kalkoen

Ingrediënten:
armagnac, doorregen rookspek, kalfsvlees, kastanjes, knoflook, olijfolie, pistachenootjes, sjalotten, slagroom, spek, varkensnek en witte port

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit A propos bistro:

Griesmeeltaart

Ingrediënten:
boter, cointreau, ei, gele rozijnen, griesmeel, melk, sinaasappelschil, slagroom en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Bloedworst met appel

Ingrediënten:
bloedworstjes, boter, granny smith, honing, koolraapjes, olie, sjalot en witte port

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Cassoulet met confit

Ingrediënten:
doorregen rookspek, eendenvet, gekonfijte eendenborstfilet, gekonfijte eendenpoot, knoflook, kruidnagel, paneermeel, tomatenpuree, ui, varkenssaucijs, witte bonen, wortel en zwoerd

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild en gevogelte
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Avondmaal uit A propos bistro:

Aïoli

Ingrediënten:
aardappel, ei, eidooier, garnalen, guerandezout, kabeljauwmoten, knoflook, olijfolie, sperziebonen, venkel, wortel en wulken

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Basisrecept uit A propos bistro:

Eendenconfit

Ingrediënten:
eendeboutjes, eendenborstfilet, eendenvet, laurier, peper, tijm en zeezout

Keuken:
Frans
Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Pens zoals in Caen

Ingrediënten:
bouquet garni, calvados, cider, kalfspootjes, runderpens, tomaat, ui, varkenszwoerd en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit A propos bistro:

Garbure

Ingrediënten:
aardappel, eendenkarkas, eendenvet, gekonfijte eendenbout, groene kool, hambot, meiknol, prei, rookspek, tuinbonen, ui, witte bonen en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / wild en gevogelte
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / nagerecht uit A propos bistro:

Abrikozencompote

Ingrediënten:
abrikozen, amaretto, suiker en vanille

Keuken:
Frans
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:

Eieren in rodewijnsaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, bosui, boter, ei, knoflook, laurier, rode wijn, rookspek, sjalot en wijnazijn

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Forel met amandelen

Ingrediënten:
amandelen, amandelpoeder, bloem, boter, citroen en forel

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Gebraden kip 'chasseur'

Ingrediënten:
aardappel, bladpeterselie, bloem, boerenkip, bouquet garni, champignon, dragon, olijfolie, sjalot, tomaat en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Gebraden runderrollade

Ingrediënten:
aardappel, boter, fleur de sel, knoflook, lenderollade, olie, sjalot en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Ontbijt / brunch / lunch / avondmaal uit A propos bistro:

Omelet met spek en eendenconfit

Ingrediënten:
eendenvet, ei, fleur de sel, gekonfijte eendenbout, rookspek, sjalot en truffelolie

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / wild en gevogelte / ei/omelet/frittata
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Langzaam gebraden staartstuk

Ingrediënten:
kalfsstaartstuk, knoflook, laurier, olijfolie, tijm, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Alle recepten van José Reis de Matos