José Reis de Matos

We hebben 5 boeken van José Reis de Matos waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van José Reis de Matos? Registreren is gratis!

Boeken van José Reis de Matos

Kijk voor meer boeken.

Recepten van José Reis de Matos

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit A propos bistro:

Baba met rum

Ingrediënten:
bakkersgist, bloem, boter, ei, honing, melk, rozijnen en rum

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit A propos bistro:

Clafoutis

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, fruit, kersen, melk en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Kwartel met foie gras

Ingrediënten:
armagnac, bieslook, blanke rozijnen, boter, foie gras en kwartel

Keuken:
Frans
Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:

Mijn sardientoast

Ingrediënten:
boerenbrood, bosui, boter, dille, gekonfijte tomaten, gele paprika, olijfolie, rode radijs, sardines op olie en sjalot

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:

Koude zalm in limoengelei

Ingrediënten:
bouquet garni, gelatine, limoen, prei, ui, witte port en zalm

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Sabodets in rode wijn

Ingrediënten:
aardappel, kalfsfond, kruidnagel, prei, rode wijn, sabodet, ui en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit A propos bistro:

Chocoladetaart

Ingrediënten:
bittere chocolade, boter, hazelnoten, slagroom, whisky en zandtaartdeeg

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Moules marinières

Ingrediënten:
boter, knoflook, mosselen, peterselie, sjalot en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Snoekbaars op knapperige groene kool

Ingrediënten:
dille, frituurolie, groene kool, olijfolie, prei, slagroom, snoekbaars, venkelzaad en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Lunch / bijgerecht uit A propos bistro:

Gevulde groenten

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, casinobrood, courgette, dragon, kalfsvlees, knoflook, munt, olijfolie, rode paprika, sjalot, slagroom, tomaat, varkensvlees en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Basisrecept uit A propos bistro:

Briseerdeeg

Ingrediënten:
bloem, boter, ei en slagroom

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Snack of tussendoortje uit A propos bistro:

Chocoladezandkoekjes

Ingrediënten:
bittere chocolade, cacao en zandtaartdeeg

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Mosselen met saffraanroom

Ingrediënten:
boter, knoflook, mosselen, saffraan, sjalot, slagroom en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit A propos bistro:

Sinaasappeltuiles

Ingrediënten:
amandelpoeder, bloem, boter, kristalsuiker, sinaasappelsap, sinaasappelschil en taart

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit A propos bistro:

Elzasser appeltaart

Ingrediënten:
briseerdeeg, ei, granny smith, rietsuiker, slagroom, vanille en volle melk

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Alle recepten van José Reis de Matos