José Reis de Matos

We hebben 5 boeken van José Reis de Matos waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van José Reis de Matos? Registreren is gratis!

Boeken van José Reis de Matos

Kijk voor meer boeken.

Recepten van José Reis de Matos

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Gegrilde kalfsborst

Ingrediënten:
bosui, courgette, kalfsborst, ketchup, knoflook, olijfolie, rode paprika, sojasaus en venkel

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Snack of tussendoortje uit A propos bistro:

Chocoladezandkoekjes

Ingrediënten:
bittere chocolade, cacao en zandtaartdeeg

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit A propos bistro:

Saint-honorétaart

Ingrediënten:
banketbakkersroom, bladerdeeg, eiwit, soezenbeslag en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Ontbijt / brunch / lunch / avondmaal uit A propos bistro:

Omelet met spek en eendenconfit

Ingrediënten:
eendenvet, ei, fleur de sel, gekonfijte eendenbout, rookspek, sjalot en truffelolie

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / wild en gevogelte / ei/omelet/frittata
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Avondmaal uit A propos bistro:

Aïoli

Ingrediënten:
aardappel, ei, eidooier, garnalen, guerandezout, kabeljauwmoten, knoflook, olijfolie, sperziebonen, venkel, wortel en wulken

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Lamsbout met witte bonen

Ingrediënten:
bouquet garni, knoflook, kruidnagel, lamsbout, olijfolie, rookspek, tijmbloemen, ui, witte bonen, wortel en zoete witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Ontbijt / brunch / lunch uit A propos bistro:

Zalm en mierikswortel

Ingrediënten:
boerenbrood, ei, gerookte zalm, kwark, mierikswortel en peper

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ei/omelet/frittata
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:

Inktvisjes in inkt

Ingrediënten:
inktvisinkt, inktvisjes, knoflook, olijfolie, slagroom en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Lunch / bijgerecht uit A propos bistro:

Gestoofde slaharten

Ingrediënten:
kippenbouillon, kropsla, rozemarijn, tijm, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Basisrecept uit A propos bistro:

Eendenconfit

Ingrediënten:
eendeboutjes, eendenborstfilet, eendenvet, laurier, peper, tijm en zeezout

Keuken:
Frans
Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Runderhaas Rossini

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, boter, foie gras, frituurolie, haasbiefstuk en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Rivierkreeftjes in hun kookvocht

Ingrediënten:
bleekselderij, citroengras, olijfolie, patisson, prei, rivierkreeft, rode paprika, sjalot en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Kalfsragout

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, citroen, eidooier, kalfsstoofvlees, knoflook, prei, slagroom, spek, ui, wortel en zilveruitjes

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Picknick / diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:

Kippenleverparfait

Ingrediënten:
boter, gerookte kipfilet, jeneverbes, kaneel, kippenlever, knoflook, piment d'espelette, port, ui en walnotenolie

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte / paté/terrine
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Snack of tussendoortje / traktatie uit A propos bistro:

Quatre-quarts

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Lunch / buffet / bijgerecht uit A propos bistro:

Pompoen en kaneel gratin

Ingrediënten:
ei, kaneel, pompoen, rietsuiker en slagroom

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / nagerecht uit A propos bistro:

Aardbeiencharlotte

Ingrediënten:
aardbei, banketbakkersroom, fijne kristalsuiker, gelatine, lange vingers en slagroom

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Alle recepten van José Reis de Matos