Kalfsnier

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 68 in A propos bistro .

Keuken:
Frans
Gang:
lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vlees
Bereidingstijd:
45 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gestoofd kalfsvlees met zes smaken

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Niertjes, gebakken

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Zigeunerfondue uit een steelpannetje

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Gebraden kalfsschenkel

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel