Langzaam gebraden staartstuk

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 196 in A propos bistro .

Keuken:
Frans
Gang:
avondmaal / hoofdgerecht
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Bereidingstijd:
430 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kalfsvlees, gegrild, met tonijn-olijfdressing

delicious. magazine - 2014-06

Gesmoord kalfsvlees met olijven

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Kalbstafelspitz mit Spinat und Kurkuma-Senf-Sauce / Gekookt kalfsstaartstuk met spinazie en kurkuma-mosterdsaus

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Kalfsvlees in olijvensaus

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel