Carluccio’s pasta met kippenlever, eekhoorntjesbrood en truffel
★
★
★
★
★
Een recept van Wat Aten Zij? is direct online te openen.
Ingrediënten
- alcohol
- eekhoorntjesbrood
- fruit
- geconcentreerde tomatenpuree
- gedroogd eekhoorntjesbrood
- parmezaanse kaas
- kippenlever
- kippenlevertjes
- ui
- marsala
- medium dry sherry
- olijfolie
- pasta
- zout en peper
- sherry
- tagliatelle
- tomatenpuree
- truffelpasta
- ui
- versgemalen zwarte peper
- water
- water
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vindt u dit (ook) lekker?
Aanbevolen kookboeken
De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!