Panzanella met gerookte makreel uit Russell Norman’s ‘Venetië’
★
★
★
★
★
Een recept van Wat Aten Zij? is direct online te openen.
Ingrediënten
- azijn
- basilicum
- boter
- boter
- brood
- gerookte makreel
- makreel
- olijfolie
- zout en peper
- tomaat
- rode wijn azijn
- rode wijnazijn
- olijfolie
- tomaten
- peper
- vlees
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Advertentie
![Bol.com](/uploads/ad/leaderbord_image/36/banner_190605-koken-pp-728x90.jpg)
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vindt u dit (ook) lekker?
Komkommer met aardbeien
![Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!](/uploads/book/cover/6546/thumb_1001004002064332.jpg)
Dressing van basilicum, balsamicoazijn en pijnboompitten
![Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - The Naked Chef is terug](/uploads/book/cover/22/thumb_9789021599922_VRK.jpg)
Aardbeien als voorgerecht
![Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman](/uploads/book/cover/14001/thumb_9789029573993_VRK.jpg)
Basilicumazijn
![Een recept uit Christian Weij - Verrot lekker](/uploads/book/cover/15986/thumb_9789461561787_VRK.jpg)
Aanbevolen kookboeken
De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!