Arancini met ricotta, spinazie en kwartelei
★
★
★
★
★
Een recept van Wat Ik Gegeten Heb is direct online te openen.
Ingrediënten
- bleekselderij
- boter
- gele ui
- laurierblad
- meel
- melk
- nootmuskaat
- olie
- olie om te frituren
- grana padano
- parmezaanse kaas
- ricotta
- risottorijst
- spinazie
- water
- wortel
- peper en zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vindt u dit (ook) lekker?
Kalfsbouletjes, Luikse, met bleekselderijstamppot

Selderijjus

Bleekselderijstamppot met Luikse kalfsbouletjes

microwaved Celery Stalk
![Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]](/uploads/book/cover/19444/thumb_vol-3-angle.png)
Aanbevolen kookboeken
De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!