Arancini met ricotta, spinazie en kwartelei
★
★
★
★
★
Een recept van Wat Ik Gegeten Heb is direct online te openen.
Ingrediënten
- bleekselderij
- boter
- gele ui
- laurierblad
- meel
- melk
- nootmuskaat
- olie
- olie om te frituren
- grana padano
- parmezaanse kaas
- ricotta
- risottorijst
- spinazie
- water
- wortel
- peper en zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Advertentie
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vindt u dit (ook) lekker?
Kalfsbouletjes, Luikse, met bleekselderijstamppot
Bleekselderijstamppot met Luikse kalfsbouletjes
microwaved Celery Stalk
Selderijjus
Aanbevolen kookboeken
De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!