Twee populaire fritters van Antonio Carluccio, een met bloemkool en een met tomaat
★
★
★
★
★
Een recept van Wat Ik Gegeten Heb is direct online te openen.
Ingrediënten
- beslag
- bloemkool
- eieren
- gruyère
- ei
- meel
- melk
- olijfolie
- parmezaanse kaas
- knoflook
- bakpoeder
- nootmuskaat
- zongedroogde tomaten
- zout en peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vindt u dit (ook) lekker?
Aanbevolen kookboeken
De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!