Tartaar van tonijn en kabeljauw met rettich en rijstazijn

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 36 in Retour Japan .

Keuken:
Japans
Gang:
amuse
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Grote vis

Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Drie-in-de-pan met mincemeat

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Vistaco's met rodekoolsla

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Lekkere recepten van het land

Gebackener Kabeljau auf orientalischem Kartoffel-Zitronen-Salat / Gebakken kabeljauw op aardappel-citroensalade

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze