Reuzengamba's in kadaifdeek met een lauwwarme salade van cherrytomaten en waterkastanjes en rettchsaus met chili

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 76 in Retour Japan .

Keuken:
Japans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Rijsttimbaal met garnalen 2

Een recept uit Cara Hobday, Jo Denbury en Rob White - Keukenhandboek garneertechnieken

Garnalensoep

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Gamba's in kadayifdeeg met chilisaus

Een recept uit Jean Beddington - A little bite of Beddington

Gamba's Pil Pil

Een recept uit Sanne