Reuzengamba's in kadaifdeek met een lauwwarme salade van cherrytomaten en waterkastanjes en rettchsaus met chili
★
★
★
★
★
Een recept van Lars Hamer en L. Bisschops.
U vindt dit recept op pagina 76 in Retour Japan .
- Keuken:
- Japans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
- boter
- gamba's
- gedroogde chilipeper
- gele cherrytomaten
- kadaifideeg
- mirin
- rettich
- rijstazijn
- rode cherrytomaten
- sojasaus
- waterkastanjes
- zonnebloemolie
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.