Geroosterde zeebrasem met tomaat, broccoli en knoflookcroutons en een saus van gerookte zalm
★
★
★
★
★
Een recept van Lars Hamer en L. Bisschops.
U vindt dit recept op pagina 78 in Retour Japan .
- Keuken:
- Japans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
- aardappelpuree
- aka-tōgarashi
- boter
- broccoli
- crème fraîche
- gerookte zalm
- knoflookcroutons
- kruidenolie
- mirin
- nootmuskaat
- olijfolie
- sansho-peper
- tomaten
- zeebrasemfilet
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.