Aardappelsalade met mierikswortelsaus en zeebaars

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 99 in Retour Japan .

Keuken:
Japans
Gang:
voorgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gebakken bonito met rauwe sambal

Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Dashi

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Garum (gefermenteerde vissaus) 2

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Sgombro sott'olie - Ingemaakte makreel, tonijn of bonito

Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella