Geroosterde kreeftenstaart met Provencaalse stoofgroenten en een cidercrème

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 133 in Retour Japan .

Keuken:
Japans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Rogvleugel in balsamicoboter

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Süsser Auberginen-Strudel / Zoete auberginestrudel

Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Sfurmatu d'anilletti 'o furnu - Pasta-ovenschotel met vleessaus en kaas

Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

(Hünkârbegendi) Auberginepuree

Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine