Marokkaanse eieren met tomaten en komijn
★
★
★
★
★
Een recept van S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark.
U vindt dit recept op pagina 143 in Casa Moro .
- Keuken:
- Marokkaans
- Gang:
- voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht
- Soort:
- eieren, kaas en zuivel / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten
- bladpeterselie
- bosui
- cayennepeper
- chilivlokken
- ei
- fijne kristalsuiker
- knoflook
- komijnzaad
- olijfolie
- tomaat
- zeezout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.