Zeebrasem uit de oven met aardappelen en tomaten - besugo al horno
★
★
★
★
★
Een recept van S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark.
U vindt dit recept op pagina 174 in Casa Moro .
- Keuken:
- Spaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten
- bladpeterselie
- citroen
- knoflook
- laurierblad
- olijfolie
- rode ui
- tomaat
- vastkokende aardappel
- venkelknol
- zeebrasem
- zeezout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.