Zeebrasem uit de oven met aardappelen en tomaten - besugo al horno

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 174 in Casa Moro .

Keuken:
Spaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gremolata

Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Kleine artisjokken met witte ansjovis en citroenmayonaise

Een recept uit Jean Beddington - A little bite of Beddington

Groene gremolata

Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Geplette aardappelen

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten