Speltsoep met prei - minestra di farro e porri

U vindt dit recept op pagina 273 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vlees / soep/bouillon / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Bereidingstijd:
100 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gepofte spelt

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Een warme jam van kruisbessen en aardbeien

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Een kleine bruine stoofpot van paddenstoelen en spelt

Een recept uit Nigel Slater - Greenfeast 50x snel & vega

Mesc-iuà

Een recept uit  - De Zilveren Lepel